top of page

Prelude

A dynamic yet soft gesture dances with instrumenting by sunlight, Prelude is the Manifold Lab's signature art designed for the Villa de l'Aube.

Located on the central axis of the villa, Prelude forms layers of visual passage with the vestibule, atrium, and grand piano.

The geometry tilts south, a gesture of welcoming the sun. The sun is instrumenting the complex surface of Prelude, reflecting the light and environment throughout the different times of the day, and year.

Fabricated through Manifold's art factory with marine-grade 316L stainless steel. At the height of 2.0 meters,  Prelude forms a golden ratio with the grand piano.

Image_20240113s152205.jpg
Image_20240113152240.jpg
Image_20240113152335.png
cover page.tif
_N1A3549 copy.jpg

Design: Manifold Lab

bottom of page